Buitenposten bouwen

VRAAG:

Hoe kan ik buitenposten bouwen?

ANTWOORD:

Door buitenposten te bouwen kun je jouw visie op de planeet ontwikkelen en grondstoffen bemachtigen.

Open de sterrenkaart om een bouwplaats te vinden. Zoek naar een lege zeshoek.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Vlieg naar dat punt om een buitenpost te bouwen.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Selecteer het type gebouw dat je wilt bouwen.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Controleer of je aan alle vereisten voldoet en druk op de bijbehorende toets of knop om het te bouwen.

Let op: sommige buitenposten kunnen extra vereisten hebben, zoals voortgang bij de Alliantie. Bekijk dit artikel voor meer informatie.