Wapens gebruiken vanuit het menu in Starlink: Battle for Atlas

VRAAG:

Hoe kan ik wapens gebruiken vanuit het menu?

ANTWOORD:

Als je het fysieke Starlink-speelgoed bezit, sluit je gewoon je wapens aan en speel je!

Als u digitale wapens bezit, volgt u de onderstaande stappen:

- Ga naar het menu van het spel en selecteer het tabblad Loadout.

User-added image

- Druk op A (Xbox) / X (PS4) / B (Switch)  / W (PC) om het submenu Loadout wijzigen te openen
- In deze nieuwe interface kun je navigeren tussen het schip, vleugels en wapens
- Selecteer Link-wapen of een bestaand wapen

User-added image
User-added image

Vanaf daar kun je een wapen verwijderen of toevoegen door op A (Xbox One) / X (PS4) / B (Switch) / Enter (PC) te drukken

User-added image

- Je bent nu klaar om het Legioen te verpletteren!
Merk op dat hetzelfde wapen niet twee keer kan worden uitgerust.

Je kunt je wapen omkeren door op Y (Xbox) / Triangle (PS4) / X (Switch) / R (PC) te drukken. Dit heeft invloed op de manier waarop u uw doelen elimineert.