Mods gebruiken in Starlink: Battle for Atlas

VRAAG:

Hoe kan ik mods gebruiken vanuit het menu?

ANTWOORD:

Volg de onderstaande stappen om Mods voor je schip of wapens uit te rusten:

- Ga naar het hoofdmenu van het spel en selecteer het tabblad Loadout.

User-added image

- Druk op X (Xbox One) / Vierkant (PS4) / Y (Switch) / R (PC) om het submenu Mod Ship and Weapons te openen
- In deze nieuwe interface kun je navigeren tussen schip en wapens door op LB / RB (Xbox One) | te drukken L1 / R1 (PS4) | L / R (Switch) | 1 / 3 (PC)
- Na het selecteren van uw schip of wapens, kunt u:
Druk op A (Xbox One) / X (PS4) / B (Switch) Enter (PC)om een Mod te wijzigen of uit te rusten,

User-added image

Druk op X (Xbox One) / Vierkant (PS4) / Y (Schakelaar) / R (PC) om een Mod te ontgrendelen.