Het verstrekken van een geldig aankoopbewijs

VRAAG:

Hoe geef ik een aankoopbewijs?

ANTWOORD:

Als u contact met ons opneemt vanwege een probleem met gekochte games of inhoud, hebben we meestal een aankoopbewijs nodig om het probleem verder te onderzoeken.

Let op: alle screenshots, afbeeldingen of documenten die naar ons worden verzonden, kunnen op geen enkele manier worden bijgesneden of bewerkt. Gebruik voor schermafbeeldingen of afbeeldingen van uw pc of Mac de print screen functie om dit aan ons te bezorgen.

Maak alsjeblieft geen foto van je computerscherm vanaf een secundair apparaat.

Wat voor soort aankoop heb je gemaakt?
Fysiek of digitaal spel gekocht bij de Ubisoft Store
Fysiek spel gekocht bij een winkel
Digitaal spel gekocht bij een winkel of online marktplaats
In-game content op pc
In-game-inhoud op consoles
Mobiele games / in-app aankopen

Fysiek of digitaal spel gekocht bij de Ubisoft Store
1. Meld u aan bij uw account op store.ubi.com.
2. Klik op Mijn account en ga naar Mijn bestellingen.
3. U ziet uw bestelnummer voor uw aankoop.
4. Geef dit bestelnummer aan onze ondersteuningsagenten.

Fysiek spel gekocht bij een winkel
1. Geef ons alstublieft afzonderlijke, ongecoupeerde foto's van de volgende items:
a. De gameschijf met zijn hoes
b. De folder met de productcode
c. De bon voor uw aankoop, waarop staat:
   - Beschrijving van de game die is gekocht
   - De winkel waar het spel is gekocht
   - De datum van de aankoop
   - De prijs van de aankoop

Digitaal spel gekocht bij een winkel of online marktplaats
1. Geef ons een screenshot van uw kwitantie met de volgende items:
a. De naam en e-mailadres van de persoon die de aankoop heeft gedaan
b. De leverancier vanwaar het spel is gekocht
c. Beschrijving van het item dat is gekocht
d. De datum waarop de aankoop is gedaan

In-game content op pc
• Aankopen gedaan via de Ubisoft Store.
1. Meld u aan bij uw account op store.ubi.com.
2. Klik op Mijn account en ga naar Mijn bestellingen.
3. U ziet uw bestelnummer voor uw aankoop.
4. Geef dit bestelnummer aan onze ondersteuningsagenten.

• Aankopen gedaan via de Epic Games Store
1. Volg deze instructies voor het ophalen van uw aankoopbewijs bij Epic Games Store.

• Aankopen gedaan via Steam
1. Volg deze instructies om uw aankoopbewijs op te halen bij Steam.

• Aankopen gedaan via onze erkende winkels.
1. Geef ons een screenshot van uw kwitantie met de volgende items:
a. De naam en e-mailadres van de persoon die de aankoop heeft gedaan
b. De leverancier vanwaar het spel is gekocht
c. Beschrijving van de inhoud die is gekocht
d. De datum waarop de aankoop is gedaan

In-game-inhoud op consoles
1. Geef ons een screenshot van uw kwitantie met de volgende items:
a. De naam en e-mailadres van de persoon die de aankoop heeft gedaan
b. De leverancier waaruit de inhoud is gekocht
c. Beschrijving van het item dat is gekocht
d. De datum waarop de aankoop is gedaan

Mobiele games / in-app aankopen
• iTunes Store / App Store
1. Geef ons een screenshot van de volgende items:
a. Uw aankoopgeschiedenis in de App Store of iTunes Store
2. Zorg ervoor dat de volgende items duidelijk zijn in het screenshot:
a. De beschrijving van het gekochte artikel
b. Het ordernummer van de transactie
c. De prijs die is betaald voor de aankoop
d. De datum van de aankoop

• Google Play
1. Restituties
a. Geef ons een screenshot van de bevestigings-e-mail die u van Google heeft ontvangen.
b. Als u dit niet kunt vinden, kunt u uw transactiegeschiedenis opgeven in het Google Payments Center.
2. Artikel / Inhoud Vergoeding
a. Geef ons een screenshot van uw transactiegeschiedenis in het Google Payments Center.

Extra hulp bij het maken van screenshots
Als u op pc bent, kunt u deze link volgen voor een routebeschrijving om een screenshot te maken.
PC Screenshot Guide

Als je een MAC hebt, kun je deze link volgen voor een routebeschrijving om een screenshot te maken.
MAC-screenshot gids

Als u een console gebruikt, moet u een screenshot maken vanaf uw systeem of vanaf uw computer:

Toegang krijgen tot de aankoopgeschiedenis vanaf uw computer
PSN-aankoopgeschiedenis
Aankoopgeschiedenis van Xbox One

Toegang krijgen tot de aankoopgeschiedenis vanuit uw console
Aankoopgeschiedenis van Nintendo Switch
PS4-aankoopgeschiedenis
Aankoopgeschiedenis van Xbox One