Wekelijkse uitdagingen van Ubisoft Club activeren

VRAAG:

Hoe kan ik meedoen aan wekelijkse uitdagingen?

ANTWOORD:

Wekelijkse uitdagingen geven je doelen in de game. Door deze te behalen word je beloond met in-game betaalmiddelen, exclusieve spelvoorwerpen of Club XP.

Je kunt deelnemen aan iedere wekelijkse uitdaging die je maar wilt. Hiervoor moet je de wekelijkse uitdagingen activeren via Uplay, de mobiele app van de Ubisoft Club of op de Ubisoft Club-website:

Uplay
• Open de Uplay-client en log in.
• Ga naar het Games-tabblad.
• Selecteer een game waarvoor wekelijke uitdagingen beschikbaar zijn (bijvoorbeeld Rainbow Six: Siege).
• Klik op Wekelijkse uitdagingen links op het scherm.
• Klik op Toevoegen om wekelijkse uitdagingen te activeren.

Website
• Ga naar de website van Ubisoft Club en log in.
• Navigeer naar het Games-tabblad.
• Selecteer een game waarvoor wekelijke uitdagingen beschikbaar zijn (bijvoorbeeld Rainbow Six: Siege).
• Klik op Uitdagingen. Wekelijkse uitdagingen staan rechts op de pagina.
• Klik op Toevoegen om wekelijkse uitdagingen te activeren.

Mobiele app
• Download de Ubisoft Club-app uit de Google Play Store of de App Store.
• Open de app en log in.
• Selecteer een game waarvoor wekelijke uitdagingen beschikbaar zijn (bijvoorbeeld Rainbow Six: Siege).
• Druk op Uitdagingen op de overzichtspagina. Er komt een lijst met games tevoorschijn waarvoor uitdagingen beschikbaar zijn.
• Druk op Wekelijks om wekelijkse Uitdagingen te zien.
• Klik op Toevoegen om wekelijkse uitdagingen te activeren.

De Wekelijkse uitdagingen zijn nu beschikbaar. Zodra je een uitdaging succesvol hebt afgerond, kun je je beloning op dezelfde plek in het menu ophalen.

Veel plezier bij het behalen van je doelen!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt!

Ubisoft Club-logo