Fotomodus: game naar web

VRAAG:

Hoe werkt de fotomodus-website?

ANTWOORD:

Alle foto's die in de Assassin's Creed: Origins -fotomodus genomen zijn, kunnen online bekeken worden op onze fotomodus-website.

De website is heel eenvoudig te gebruiken. Zodra je bent ingelogd met je Ubisoft-account, kun je alle afbeeldingen filteren op platform, datum, locatie en resolutie. Je kunt er ook voor kiezen om alle foto's of alleen je eigen foto's en/of die van je vrienden te zien.

User-added image

Elke foto die je op de website ziet, kan gedeeld worden op Twitter en Facebook en je kunt ze een like geven door op het hart-icoontje rechtsboven te klikken. Je kunt je like ook weer verwijderen door opnieuw te klikken.

Als je een foto ziet die je aanstootgevend vindt, heb je ook de mogelijkheid om die aan te geven. Om dat te doen, hoef je alleen maar op de Melden -knop rechtsbeneden te klikken. Er zal een bericht verschijnen waarin gevraagd wordt om bevestiging.

User-added image

De aangegeven foto's zullen bekeken worden en er zal gepaste actie worden ondernomen. Let wel dat we op geen enkel moment details over ons onderzoek naar je melding kunnen delen.

Je mag gerust foto's die je met de fotomodus hebt genomen gebruiken voor content die je wilt maken (bijvoorbeeld op je blog of website), maar zorg dat het voldoet aan onze copyright-regels

Als je problemen ondervindt bij het gebruik van onze website, gebruik dan onze browser troubleshooting.  ​

Mocht je vragen hebben, laat het ons dan weten!