Just Dance Controller App Vereisten voor Just Dance

VRAAG:

Wat zijn de vereisten voor het gebruik van de Just Dance Controller App?

ANTWOORD:

De Just Dance Controller App wordt ondersteund voor de volgende apparaten:

Android
Compatibel met Just Dance 2016, 2017, 2017, 2018 en 2019
App-grootte: 78 MB
Vereist: Android 4.4 of hoger
Minimale schermresolutie vereist: 480 * 800
Minimale CPU-frequentie vereist: 1 GHz
Minimale hoeveelheid RAM vereist: 1 GB
Beschikbare talen: Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Nederlands, Fins, Zweeds, Deens, Noors, Portugees (Braziliaans), Russisch, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees.
Meer informatie beschikbaar op deze pagina.

IOS
Compatibel met Just Dance 2016, 2017, 2017, 2018 en 2019
App-grootte: 169 MB
Vereist: iOS 7.1 of nieuwer.
Aanbevolen apparaat: iPhone 5C.
Beschikbare talen: Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Nederlands, Fins, Zweeds, Deens, Noors, Portugees (Braziliaans), Russisch, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees.
Volg deze link om de app te installeren.

Houd er rekening mee dat de App Just Dance Controller niet kan worden gebruikt in combinatie met andere controller apparaten. Aan het begin van het spel wordt u gevraagd uw invoermethode te selecteren en alle lokale spelers zullen dezelfde methode moeten gebruiken. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk voor één persoon om de Controller App te gebruiken terwijl een andere lokale speler een Xbox Kinect gebruikt om hun bewegingen te volgen.