Inhoud delen op Nintendo Switch

VRAAG:

Is het mogelijk om inhoud op Nintendo Switch te delen?

ANTWOORD:

Ja! Lees de onderstaande informatie als u meer wilt weten over deze functie.

Fysieke editie:
Het belangrijkste spel zal beschikbaar zijn voor alle gebruikers op dezelfde Nintendo Switch als de cartridge erin zit.

Als u extra inhoud bezit op uw Nintendo ID en als dit account is gekoppeld aan de Nintendo Switch, kunnen andere gebruikers deze inhoud gebruiken zolang de Nintendo ID gekoppeld is.

Voor meer informatie over niet-gekoppelde accounts, raadpleeg dan deze FAQ's van Nintendo.

Digitale editie:
Wanneer u een digitale versie van het spel bezit op uw Nintendo ID, moet dit account gekoppeld zijn aan de Switch om toegang te krijgen tot het spel of de extra inhoud. Als de Nintendo ID gekoppeld is, krijgen andere gebruikers de kans om het spel te spelen en de extra content te gebruiken.

Voor meer informatie over niet-gekoppelde accounts, raadpleeg dan deze FAQ's van Nintendo.

Voor meer informatie over het Nintendo account management, neem dan contact op met Nintendo support. Ze zijn perfect uitgerust om u te helpen met problemen met betrekking tot Nintendo Switch.