Inwisselen pre-order ULC codes

VRAAG:

Hoe wissel ik de code die ik kreeg voor mijn pre-order inhoud in?

ANTWOORD:

In deze FAQ laten we u zien hoe u uw pre-order code kunt inwisselen om uw ULC-inhoud in het spel te ontvangen.

U hoeft alleen maar vier eenvoudige stappen te volgen:

1. Ga naar de website voor het inwisselen van de voorbestelling code. Het website ontwerp kan verschillen van spel tot spel, maar het proces is altijd hetzelfde.

2. Meld u aan met uw Ubisoft account. Wanneer u er niet een heeft, kunt u een account aanmaken in het login venster. U kunt ook een Ubisoft account aanmaken op de website van Ubisoft Club.

3. Vervolgens wordt u gevraagd uw e-mailadres te valideren. Zorg ervoor dat uw e-mailadres van uw Ubisoft-account geldig is en werkende want de activeringscode voor uw platform zou naar dit e-mailadres worden verzonden. Op de website kunt u het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw Ubisoft-account wijzigen.

4. U wordt gevraagd het platform te selecteren waarop u de content wilt inwisselen. Voer de code in die u heeft ontvangen voor uw voorbestelling in het tekstvak hieronder en klik op de knop om de inhoud in te wisselen.

Er wordt een bevestiging op het scherm weergegeven. Uw content code en inwissel instructies worden kort hierna naar het e-mailadres dat bij uw Ubisoft account is gekoppeld verzonden.