Toegang tot uw PlayStation 4 aankoopbewijs

VRAAG:

Hoe kan ik mijn PlayStation-aankoopbewijs bekijken?

ANTWOORD:

Volg de onderstaande stappen om een aankoopbewijs op uw PS4 te zien.

1. Ga vanuit het hoofdmenu van PS4 naar de volgende locatie: -

Instellingen> Accountbeheer> Accountgegevens> Portemonnee> Transactiegeschiedenis

2. Zodra u op de transactiepagina bent ziet u de optie om een datumbereik te selecteren, nadat u uw datumbereik hebt geselecteerd, klikt u op Volgende.

User-added image

3. U ziet nu de lijst van aankopen. Zoek en markeer uw aangeschaft product en druk op X.

User-added image

4. U zou uw aankoopbewijs nu moeten zien.

User-added image

Als u informatie wilt over hoe u een screenshot kan maken, raadpleeg dan deze FAQ.

Wanneer u niet weet hoe u ons bestanden moet sturen, bekijk dan dit artikel.