Error 6000139 in For Honor

VRAAG:

Tijdens het spelen van For Honor kreeg ik de foutcode:  6000139. Wat betekent dit?

ANTWOORD:

Er is een probleem opgetreden in uw sessie omdat de verbinding is verbroken.

Op PC: Zorg ervoor dat de computer niet onder te veel druk wordt uitgevoerd (bijvoorbeeld door het sluiten van achtergrond programma's). Herstart het spel als het probleem aanhoudt.
Op console: Herstart het spel. Als het probleem zich blijft voordoen, Herstart ook de console.

Als de eerste oplossing het probleem niet oplost, kan de informatie in de volgende FAQ nuttig zijn:
NAT Type Info in For Honor
Verbindingsproblemen op de PCPS4 of Xbox One
Andere factoren die de kwaliteit van uw verbinding kunnen beïnvloeden
Prestatieproblemen in For Honor (PC)

Als je zoekt naar meer informatie over de foutcodes in For Honor, bekijk dan onze lijst van foutcodes