Toegang tot uw Steam aankoopbewijs

VRAAG:

Hoe kan ik mijn Steam-aankoopbewijs bekijken?

ANTWOORD:

Volg de onderstaande stappen om een aankoopbewijs in Steam te bekijken.

1. Klik op uw Steamnaam, dit kan rechts bovenaan in de Steam-client worden gevonden.

User-added image

2. Als u op de accountnaam klikt, selecteert u de optie voor Accountgegevens

User-added image

3. U zou nu uw pagina Accountgegevens zien, klik op Aankoopgeschiedenis bekijken.

User-added image

4. Op deze pagina moet u details zien van de aankopen die u heeft gemaakt met uw Steamaccount.

User-added image

5. Als laatst klikt u op de titel van uw aankoop, om het aankoopbewijs te tonen.

User-added image

We hebben een FAQ over hoe u een screenshot van uw Steam-aankoopbewijs kunt maken, dit is te bereiken via deze link.