Controleren of inhoud geïnstalleerd is op Xbox One

VRAAG:

Hoe kan ik controleren of mijn inhoud is gedownload en geïnstalleerd?

ANTWOORD:

Sommige van jouw in-game inhoud, zoals add-ons of Season Pass inhoud, moet misschien apart worden gedownload en geïnstalleerd.

Om te controleren welke inhoud handmatig kan worden geïnstalleerd:

- Druk op de Xbox knop op je controller. Scroll dan naar beneden en selecteer Mijn spellen & applicaties vanuit de gids.
Je kan dit gedeelte ook vanuit je console dashboard Hoofdmenu bereiken.

Aan de rechterzijde zie je een raster met alle geïnstalleerde spellen en applicaties.

- Ga naar Klaar om te installeren om te zien welke inhoud gedownload kan worden naar je console.
- Selecteer het spel waarvoor je de inhoud wilt installeren.
- Selecteer Installeer alles om alle beschikbare spelbestanden en add-ons te installeren.

Je kan ook Kies om te installeren bekijken om te zien welke precieze inhoud Klaar om te installeren is.

Hier kan je klikken op individuele delen van jouw inhoud en deze één voor één installeren, of de optie Installeer Alles gebruiken.

Als je extra hulp nodig met het vinden van jouw inhoud of verdere vragen hebt, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen!