Check of inhoud geinstalleerd is op PC

VRAAG:

Hoe kan ik controleren of content is geïnstalleerd en gedownload op PC?

ANTWOORD:

Uplay PC

Zorg ervoor dat je de inhoud bezit

Als je gebruik maakt van Uplay PC, kunt je bekijken dat je de eigenaar bent van een specifiek stuk extra content door het controleren van de Bezitte DLC sectie. Om dit te vinden:
- Start Uplay PC
- In het menu aan de top, klik op Spellen
- Vind je spel en klik op de tegel
- Scroll naar beneden op deze nieuwe pagina naar de Bezitte DLC sectie

User-added image

Inhoud installeren

Het grootste deel van de extra inhoud downloadt en installeert automatisch, maar als dit niet het geval is, moet een Installeer knop verschijnen naast de naam van de inhoud. Door te klikken hierop zal de download en de installatie starten.

Steam

Zorg ervoor dat je de inhoud bezit

Steam-gebruikers zullen de inhoud die zij bezitten  vinden onder de DLC sectie op despel pagina. om dit te vinden:
- Start Steam
- Klik op Bibliotheek in het menu bovenaan
- In het menu aan de linkerkant, klik op het spel
- Scroll naar beneden naar de DLC sectie
User-added image

Inhoud installeren

Naast de naam van de inhoud, zie je een vakje. Vink of Ontvink om de content voor download en installatie te markeren. Merk op dat het kan nodig zijn om het vakje tweemaal aan/uit te vinken / uitvinken om de actie goed te registreren en om de spelbestanden te verifieren.

Als de inhoud niet wordt weergegeven onder de Bezitte DLC of DLC sectie, aarzel dan niet om contact met ons support team op te nemen. Onze vertegenwoordigers zullen in staat zijn om u beter van dienst te zijn als u de volgende informatie kan verstrekken wanneer u contact met ons opneemt:
- Welke content ontbreekt,
- Waar werd de inhoud gekocht,
- Een screenshot of foto van het aankoopbewijs.