Error 6000143 in For Honor

VRAAG:

Tijdens het spelen van For Honor krijg ik de foutmelding 6000143. Wat betekent dit en wat kan ik nu doen?

ANTWOORD:

Error 6000143 wijst in de richting van een spel integriteitsovertreding gedetecteerd door EasyAntiCheat.

Dit zijn mogelijke redenen:

- Verbannen
Een onbevoegd hacking programma is gedetecteerd, terwijl je het spel aan het spelen was.
Wij verwijzen u naar onze Wettelijke richtlijnen en community waarden
- Beschadigd geheugen
- Beschadigd pakketstroom
- Verboden systeemconfiguratie
- Verboden gereedschap
- Interne anti-cheat error
- Ontbrekend vereist bestand
- Onbekende bestandsversie
- Onbekende game file
- Niet-vertrouwde systeembestand

U kunt meer informatie over EasyAntiChat meldingen vinden in onze toegewijd artikel

Als je zoekt naar meer informatie over de foutcodes in For Honor, bekijk dan onze lijst van foutcodes