Waar vind ik mijn ontgrendelde items in For Honor?

VRAAG:

Waar vind ik mijn ontgrendelde items in For Honor?

ANTWOORD:

Wanneer je een item in For Honor  ontgrendeld door een ingame actie of door het inwisselen van een sleutel(bv ULC of Season Pass), zal je een melding krijgen ingame dat nieuwe items ontgrendeld zijn.

De locaite van je ontgrendelde item hangt af van het type item. Je kan ze vinden in de Aanpassen of Sociaal tab, toegankelijk vanaf het hoofdmenu (Ga naar de verkorte versie.)

User-added image

In Aanpassen vind je
- Uitrusting (Pantser of Wapens)
- outfits
- ornamenten
- effectens, executies and emotes
- Buitroverskisten

In Sociaal vind je
- Kampioensstatus
- emblemen
- embleemomtrek

Om van de uitrusting van je held aan te passen, je outfit of ornamenten te veranderen , navigeer naar Aanpassen, selecteer Helden en, selecteer de held die je wil aanpassen (Je kan enkel een held aanpassen die je al eerder hebt aangeworven) en selecteer weer Aanpassen op het volgende scherm.

User-added image

Op het volgende scherm kan je ofwel het stuk van de uitrusting die je zou willen veranderen (Helm, Borst, Wapen, Armen) selecteren of ga naar links of rechts om Uiterlijk of Vaardigheden te veranderen. Een klein geel pictogram met een uitroepteken zal je laten zien dat je een nieuw item hebt.

User-added image

Als je navigeert naar Uiterlijk links, kan je de ontgrendelde outfits en ornamenten vinden en deze gebruiken. Als je navigeert naar Vaardigheden rechts, kan je alle effecten, executies en emotes vinden die je hebt ontgrendeld en deze hier gebruiken.
User-added image
Om uw ontgrendelde Buitroverskisten te vinden of om nieuwe Buitroverskist te kopen, navigeer in het hoofdmenu naar Aanpassen, selecteer Helden. selecteer de held waarvoor u de items uit de buitroverskist wil ontvangen (de items zijn niet onderling over te dragen tussen de helden, ze zullen worden geplaatst in de inventaris van de held die u hier selecteert) en kies Buit Roven op het volgende scherm.

User-added image
Op het volgende scherm kunt u alle beschikbare buitroverskisten vinden. Op de top zal je een overzicht van het aantal kisten zien die je momenteel bezit. In het midden van het scherm kun je een overzicht van de aard van de kisten vinden. Als één van hen heeft een kleine kist symbool naast zich heeft, heb je momenteel een kist van dat type. Als u hier echter een prijs in Staal ziet, heb je op dit moment niet een kist van dat type, maar je kan deze hier kopen, als je wilt. Aan de rechterkant vind je wat informatie over de inhoud van de kist. Gele cirkels betekenen dat je een overeenkomstig aantal uitrusting van hogere kwaliteit ontvangt.

Zodra u de buitroverskist kist opent, zullen de items worden overgebracht naar de inventaris van de held en kunnen deze uitgerust worden vanaf daar.

Om de emblemen, embleemomtrek of kampioensstatus te zien die je hebt ontgrendeld, navigeer vanaf het hoofdmenu naar de Sociaal tab.

User-added image
Om nieuwe inhoud voor emblemen te vinden, opent u de Embleem Editor. Nieuwe items zal met een kleine geel uitroepteken worden gemarkeerd om je te helpen ze te identificeren. Je kan ze gebruiken om uw embleem hier te wijzigen.

Als je Kampioensstatus hebt ontgrendeld, kan je deze activeren vanaf het Sociaal tabblad door te klikken op de Kampioensstatus tegel. Op het volgende scherm kunt u ofwel de kampioensstatus die je hebt ontgrendeld activeren of meer kopen voor Staal. Kampioensstatus is stapelbaar - Je kan meer dan één pakket activeren. Het scherm zal u precies laten zien hoeveel tijd er nog is op uw actieve Kamipioenstatus.

Hier is de verkorte versie over waar je je items kan vinden:

Uitrusting (pantsers of wapens): Hoofdmenu> Aanpassen> Helden> [selecteer een held]> [selecteer het type uitrusiting waar je op zoek naar bent]
Outfits: Hoofdmenu> Aanpassen> Helden> [selecteer een held]>Uiterlijk> Outfits
Ornamenten: Hoofdmenu> Aanpassen> Helden> [selecteer een held]> Uiterlijk> Ornamenten
Effecten, executies en emotes: Hoofdmenu> Aanpassen> Helden> [selecteer een held]> Vaardigheden> Executies / Emotes / Effecten
Buitroverskisten: hoofdmenu> Aanpassen> Helden> [selecteer een held]> Buit Roven
Kampioensstatus: hoofdmenu> Sociaal>Kampioensstatus
Emblemen: hoofdmenu> Sociaal> Embleem Editor
Emblem schetst: hoofdmenu> Sociaal> Embleem Editor

Als je problemen hebt in het lokaliseren van de items die je vrijgespeeld hebt, controleer dan of ze correct werden geactiveerd, gedownload en geïnstalleerd. Dit is hoe:
Xbox One
PS4
Steam
Uplay: Bekijk de secties DLC in bezit op je For Honor game pagina in Uplay PC.

Houd er rekening mee dat de inhoud gebonden is aan de primaire account en kan niet worden gedeeld met een sub-account.

Als alles is geactiveerd en op uw platform geïnstalleerd, maar u kunt nog steeds niet de items vinden, voel je vrij om ons te contacteren