Foutmelding 'Je bent verwijderd uit de match vanwege een lage framerate' in For Honor

VRAAG:

Ik krijg een foutmelding 'Je bent verwijderd uit de match vanwege een lage framerate.
Verlaag je grafische instellingen, zodat je zeker bent van een consistente framerate van meer dan 30 frames per seconde'. Toen werd ik verwijderd uit de match. Wat kan ik doen om dit op te lossen?

ANTWOORD:

For Honor vereist een consistente framerate boven de 30 frames per seconde. Als je deze foutmelding krijgt, werd je uit de wedstrijd gezet als gevolg van hoge input latency.

De eenvoudigste manier om dit op te lossen is om uw grafische instellingen terug te brengen om een consistente framerate boven de 30 frames per seconde te garanderen. U kunt uw huidige framerate bekijken met behulp van de Uplay Overlay (Shift + F2).

Meer tips over hoe u de prestaties van uw spel kan verbeteren zijn te vinden in deze FAQ.

Als je zoekt naar meer informatie over de foutcodes in For Honor, bekijk dan onze lijst van foutcodes