NAT Type Info in For Honor

VRAAG:

Kan ik informatie over mijn verbinding vinden, zonder het spel te stoppen?

ANTWOORD:

Ja, het spel zal je duidelijk vertellen wat je NAT Type is en hoe dit een impact kan hebben op het verbinden en samenspelen met andere spelers.

Om meer informatie te vinden, open gewoon het hoofdmenu en navigeer naar de Social tab. Klik daar op Groep
User-added image

Hier vind je een knop met de naam NAT Type en Verbindingskwaliteit aan de rechterkant . Na er op te klikken, kom je op een scherm met gedetailleerde informatie. Hier zal uw NAT Type worden weergegeven en wordt u voorzien van informatie over wat het betekent voor uw vermogen om te spelen met anderen. Bijvoorbeeld:

User-added image

User-added image
Als u op zoek bent om uw verbinding te verbeteren, neem dan eens een kijkje op onze Verbindings FAQ's:
PC
PS4
Xbox One

Als het spel een ander NAT-type weergeeft dan uw platform na het uitvoeren van een netwerk-test (check de hierboven genoemde instructies voor de connectiviteit FAQ's), probeer dan, indien mogelijk, een statisch IP-adres in te stellen. Dit is hoe je dit doet:

PC
PS4
Xbox One