Over Ubisoft account Gebruikersnamen

VRAAG:

Zijn er regels voor Ubisoft account gebruikersnamen? Kan ik mijn gebruikersnaam veranderen? Is er nog iets anders wat ik moet weten over gebruikersnamen?

ANTWOORD:

In dit artikel zullen we enkele zaken samenvatten die voor u interessant kunnen zijn met betrekking tot Ubisoft Account gebruikersnamen.

Zijn er regels voor Ubisoft Account-gebruikersnamen?
Hoe verander ik mijn schermnaam op de website?
Hoe verander ik mijn schermnaam op Uplay PC?
Wat is het verschil tussen mijn Legacy Gebruikersnaam en mijn Gebruikersnaam?
Hoe lang kan mijn gebruikersnaam zijn?
​Voor u uw gebruikersnaam verandert

Zijn er regels voor Ubisoft Account-gebruikersnamen?
Er zijn een paar richtlijnen die moeten worden gevolgd bij het kiezen van de gebruikersnamen van uw Ubisoft-account.

- Vermijd het gebruik van uw echte naam of een gebruikersnaam die persoonlijke informatie uitzendt
- Kies geen gebruikersnaam die andere spelers mogelijk aanstootgevend vinden.

Raadpleeg onze gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Hoe verander ik mijn schermnaam op de website?
U kunt uw gebruikersnaam elke 30 dagen wijzigen.

Om je Gebruikersnaam te veranderen op de website, log je gewoon in op uw account op onze Account Beheer Website en ga naar de Account Informatie sectie. Klik op de 'Edit' knop naast Gebruikersnaam om uw gegevens te wijzigen
User-added image
Je kan hier een nieuwe gebruikersnaam ingeven. Typ je nieuwe naam in de gebruiksnaambalk.  Een snelle check zal gedaan worden om te kijken of deze gebruiksersnaam beschikbaar is, klik op de Opslaan knop en je bent klaar!

Hoe verander ik mijn schermnaam op Uplay PC?
U kunt uw gebruikersnaam elke 30 dagen wijzigen.

Om uw gebruikersnaam in Uplay PC te wijzigen, opent u een vervolgkeuzelijst door op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van de client te klikken en Accountinformatie te kiezen. Klik daar op Bewerken naast je huidige gebruikersnaam om je gegevens te wijzigen.
User-added image

Nadat u uw nieuwe gebruikersnaam hebt ingevoerd en de beschikbaarheid ervan is bevestigd, klikt u op Opslaan om het proces te voltooien.

Wat is het verschil tussen mijn Legacy Gebruikersnaam en mijn Gebruikersnaam?
Uw allereerste Gebruikersnaam wordt nu uw Legacy Gebruikersnaam, en deze kan niet worden veranderd, maar zal permanent worden opgeslagen op uw account.

Uw Legacy Gebruikersnaam is een persoonlijke identificatienaam die op uw account informatiepagina wordt getoond en uniek is voor u.
De Legacy Gebruikersnaam is vereist voor oudere Ubisoft titels van vóór Oktober 14 2014.

Je Gebruikersnaam, ook een persoonlijke identificatienaam, is zichtbaar op je profiel op club.ubi.com, en wordt weergegeven op Uplay consoles en PC(vriendenlijst inbegrepen) en in-game voor alle toekomstige Ubisoft titels, vanaf Oktober 14 2014.

Hoe lang kan mijn gebruikersnaam zijn?
Uw gebruikersnaam moet beginnen met een letter en kan 3 tot 15 tekens bevatten, deze tekens zijn letters, cijfers, underscores (_), streepjes (-) En stippen(.).

Voor je je Gebruikersnaam verandert
U kunt uw gebruikersnaam elke 30 dagen wijzigen.

Als u besluit om uw gebruikersnaam te veranderen, zal u niet uw opgeslagen games, uw lijst met vrienden, of iets anders verliezen,  maar mensen kunnen zich plotseling beginen af te vragen wie u bent en waarom ze u hebben toegevoegd in hun vriendenlijst. Dus zorg ervoor dat je het goed doet!

Als je vragen hebt over je gebruikersnaam of je ervaart problemen, neem dan gerust contact met ons op!