Bestanden versturen naar Ubisoft Support

VRAAG:

Ik wil een aantal bestanden sturen naar uw support team om hen te helpen mijn situatie te begrijpen. Hoe kan ik dat doen?

ANTWOORD:

Om bestanden (bv DxDiagMsinfo of screenshots) naar onze support te sturen, kunt u een nieuw supportverzoek aanmaken, of een al bestaand verzoek bijwerken. Als u al een supportverzoek hebt aangemaakt, gaat u naar de stap Supportverzoek al aangemaakt.

Nieuw supportverzoek

Klik op deze link om een supportverzoek in te dienen.

Het contactformulier ziet er zo uit:

User-added image

Aan de onderkant kunt u de knop vinden '+ Bestanden toevoegen'. Klik erop en u wordt gevraagd om het bestand dat u wilt uploaden te kiezen. Hier is een voorbeeld:

User-added image

Nadat u het bestand hebt geselecteerd en alle relevante gegevens hebt ingevuld in het formulier, scroll dan naar beneden en ga naar de knop 'Verzend Mijn Aanvraag'. Klik op deze knop om uw ticket inclusief de bijgevoegde bestanden in te dienen.

User-added image

Supportverzoek al aangemaakt

Als uw supportverzoek al is aangemaakt klikt u op het menu-icoon User-added image dat zich rechtsboven aan deze pagina bevind.
Klik vervolgens Mijn aanvragen in dit uitklapmenu.

User-added image

Klik op deze pagina op het referentienummer van het supportverzoek waar u bestanden wilt toevoegen.
Om bestanden vanaf deze pagina toe te voegen klikt u op Bestanden toevoegen en kiest u het bestand dat u wilt uploaden.

User-added image

Klik vervolgens op Verzend Bijlagen om uw toegevoegde bestanden te versturen.

Als u een bericht krijgt dat aangeeft dat het bestand groter is dan de maximale bestandsgrootte kunt u proberen om het bestand te comprimeren en het .zip bestand dat u hebt aangemaakt te uploaden.