Informatie over 2-stap-verificatie herstelcodes

VRAAG:

Wat zijn herstelcodes?

ANTWOORD:

Herstelcodes zijn unieke -eenmalig te gebruiken- codes die je kan gebruiken in plaats van een verificatie code om toegang te krijgen tot je Ubisoft Account beveiligd met 2-Stap Verificatie.

De codes worden getoond of naar je toe gestuurd als je deze beveiligingsfunctie activeert.
Hier is een voorbeeld van hoe deze codes uitzien zoals ze worden getoond als je de 2-Stap Verificatie aanzet voor een mobiel apparaat:

User-added image

Als je de toegang hebt verloren tot de hoofdmethode van verificatie, of als je problemen hebt met een geldige verificatie code aan te maken, raden wij je aan om de beveiligingsfunctie tijdelijk uit te schakelen met behulp van je herstelcodes.

Je kunt hierna de 2-Stap Verificatie opnieuw inschakelen om nieuwe herstelcodes te verkrijgen.

We bieden ook de optie om een mobiel telefoonnummer toe te voegen aan jouw Ubisoft account, zodat je een sms-bericht met een herstelcode kunt ontvangen als je de 2 stap op jouw mobiele apparaat hebt ingeschakeld.

Als je de codes niet hebt opgeslagen die je hebt ontvangen bij het inschakelen van de 2-Stap Verificatie op je mobiele apparaat of email kan je ook contact met ons opnemen voor hulp bij het uitschakelen van de functie.

Het toevoegen van vertrouwde apparaten kan ook helpen om dat proces eenvoudiger te maken!