Handmatige back-ups van Uplay savebestanden maken

VRAAG:

Hoe kan ik handmatig een backup maken van mijn Uplay opslagbestanden?

ANTWOORD:

Als je een back up van je opslagbestand wil maken, bijvoorbeeld omdat je van plan bent jouw computer te herbouwen of Uplay te herinstalleren, kan je hier help vinden.

Om naar de locatie te gaan waar Uplay opslagbestanden standaard opslaat:
  • Lokaliseer het Uplay icoon op jouw Desktop
  • Rechtsklik op het icoon en kies Open file location.
  • Dit zal de Uplay installatie directory openen. Lokaliseer de savegames map.
  • Rechtsklik op de map en selecteer Copy.
  • Je kan nu rechtsklikken waar je wilt b.v. op je Desktop en kies Paste om een handmatige backup te maken.
Let er alsjeblieft op dat sommige spellen de opslagbestanden buiten de installatie locatie opslaat.

Je kan informatie vinden over de precieze locatie voor de meeste spellen vinden door te klikken op Hoe kunnen we helpen? bovenaan deze pagina, je spel selecteren en zoeken voor save game location.

Als je je opslagbestanden wilt starten op een andere computer, kan je de bestanden kopiëren op een flashdrive en plaatsen in de map Ubisoft Game Launcher op de andere computer.

Laat het ons weten als je vragen hebt!