Steam vraagt voor een Uplay sleutel

VRAAG:

Als ik de game opstart via Steam, vraagt hij om een Uplay-sleutel. Maar ik heb er nooit eentje gekregen toen ik het spel kocht. Wat moet ik doen?

ANTWOORD:

Er kunnen drie redenen zijn waarom je de Steam activatie-sleutel in Uplay PC moet invoeren::

1. Je hebt je Steam-spel nog niet op Uplay PC geactiveerd.
2. Je hebt ingelogd met een ander Ubisoft account dan degene waarop het spel is geactiveerd.
3. Je gebruikt een verouderde versie van Uplay PC.

Als je je spel nog niet geactiveerd hebt, activeer hem dan op Uplay PC. Lees deze officiële Steam FAQ om erachter te komen hoe je je activerings-sleutel kunt vinden, die je in Uplay PC moet invoeren,

Als je het spel al eerder geactiveerd hebt en een foutmelding ontvangt terwijl je probeert hem opnieuw te activeren, ben je waarschijnlijk met de verkeerde Ubisoft account ingelogd. Zorg ervoor dat je met dezelfde account bent ingelogd als waarmee je eerder het spel activeerde. Als je niet zeker weet met welke account het spel is geactiveerd, kunnen we je misschien helpen. Neem gerust contact met ons op!

In veel gevallen is het echter niet meer nodig om een Steam-game in Uplay PC te activeren. Steam heeft de methode van activeren veranderd. Voor de meeste spellen heb je geen sleutel meer nodig.

Kijk eerst of Steam een sleutel geeft voor een spel erachter te komen of jouw Steam-spel een sleutel nodig heeft of niet. Lees de officiële Steam FAQ om te zien hoe je dat moet doen. Als je geen sleutel kunt vinden voor een Steam-spel in je Steam-bibliotheek, heb je hem waarschijnlijk niet nodig. Een spel zonder sleutel worden automatisch geregistreerd op je Ubisoft account als je hem voor de eerste keer speelt. Als dit niet meteen werkt, moet je misschien Uplay updaten of opnieuw installeren.

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!