Nvidia Stuurprogramma Schone Installatie

VRAAG:

Hoe kan ik een schone installatie van mijn Nvidia stuurprogramma's uitvoeren?

ANTWOORD:

Nvidia biedt een eenvoudige manier om een schone installatie van uw stuurprogramma's te voeren. Hier is hoe u dit doet:

- Ga naar de download sectie van de Nvidia website om uw stuurprogramma te selecteren en te downloaden.
- Zodra u de executable hebt gedownload, dubbelklikt u erop om de installatie te starten
- Volg de instructies op het scherm tot het venster Installatie Opties

Nvidia Install Options Menu

- Vink het vakje Custom (Geadvanceerd) en klik Volgende
Op het scherm, krijgt u een componentinstallatie keuze (Deze zijn allemaal standaard aangevinkt, en als u onzeker bent, laat deze zo staan)
- Onder de componentinstallatie keuze, vinkt u het vakje uitvoeren van Schone Installatie aan en klik op Volgende

Clean Install Screen

- Voltooi de installatie en herstart je computer