Lage Framerate op 4K Resolutie

VRAAG:

Ik heb een 4K scherm en al mijn instellingen staan op Ultra, maar ik ervaar lage framerate, zelfs al heb ik een zeer goede computer. Wat kan ik doen om de framerate te verbeteren?

ANTWOORD:

Als uw spel langzaam lijkt te gaan terwijl hij op een krachtige gaming computer staat, zijn er een paar dingen die je kunt proberen om de kwestie te verbeteren:

- The Screen Space Reflection (SSR) omgeving is erg veeleisend, en zelfs krachtige systemen kunnen moeite hebben om een ​​hoge framerate te behouden als deze instelling is ingesteld op Ultra. Als het probleem lijkt meer aanwezig te zijn 's nachts of tijdens regenbuien in het spel, probeer het verminderen van deze instelling naar Zeer hoog of Hoog in de grafische instellingen.

- Een andere optie die je zou kunnen proberen te verlagen is de Extra Details setting. Het verlagen van deze parameter kan helpen bij het verbeteren van de prestaties van uw spel.

- Als u gebruik maakt van de Ultra Texture Pack en je hebt een SLI of Crossfire opstelling, hou dan in gedachten dat, hoewel SLI en Crossfire toelaat twee GPU's de rekenkracht te delen, is het de VRAM die niet opstappeld: je hebt 6 GB VRAM nodig op beide kaarten in uw systeem om de Ultra texture Pack vlot te draaien. Als dit niet geval is, probeer dan het verlagen van de textuur instelling.

- Als laatste redmiddel, probeer om de beeldschermresolutie te verlagen om te zien of dit het probleem verlicht.