Verbindingsproblemen bij Uplay PC

VRAAG:

Ik ervaar problemen met de online functies van Uplay PC. Wat kan ik doen?

ANTWOORD:

Als u disconnecties, langzame downloads of andere problemen met betrekking tot de connectiviteit van de Uplay PC-client ervaart, zijn er een paar stappen die u kunt proberen.

We zullen deze in dit artikel in een lijst opnoemen, beginnend met de meest elementaire stappen. We raden u aan dat u deze volgt in de volgorde dat deze zijn opgenoemd, hieronder..

Voordat u deze probleemoplossingen voor verbindingsproblemen volgt, moet u begrijpen dat uw internetprovider (ISP) en de manier waarop u de verbindingssnelheid deelt, een grote rol spelen in de betrouwbaarheid van uw verbinding.

Als u via WiFi bent verbonden, moet u er ook rekening mee moet houden dat u het maximale uit uw internetverbinding kunt halen door uw systeem te verbinden met een Ethernet-kabel te verbinden.

Hier is een lijst met stappen die u kunt proberen:

Reset de netwerk hardware
Hiermee kan uw netwerkhardware een verse verbinding met uw ISP aanmaken

Software conflicten
Zorg ervoor dat er geen software actief is op je PC die invloed kan hebben op je verbinding

Poort forwarding
Hierdoor kan de communicatie van de game server rechtstreeks worden doorgesluisd naar de pc en vice versa.

Deze zijn de poorten die je nodig hebt voor Uplay PC:

TCP: 443, 14000

Hosts bestand
Dit zorgt ervoor dat een verouderde configuratie de verbinding niet kan blokkeren

Flush DNS
Verkrijg een up-to-date IP-adres van de web service waarmee u wilt verbinden

Externe beperkingen
Bekijk andere factoren die uw verbinding kunnen beinvloeden

Als u nog steeds problemen ondervindt na het proberen van deze stappen, neem dan gerust contact met ons op!