Verifiëren van een Spel In Uplay

VRAAG:

Hoe het repareren of het controleren van een spel geïnstalleerd in Uplay?

ANTWOORD:

Als je problemen hebt met een spel, is één van de eenvoudigste stappen voor het oplossen van problemen die u kunt proberen, het controleren van het spel. Om dit te doen:

- In Uplay, klikt u op Spellen in het menu aan de bovenkant van het venster

Uplay with Games Highlighted

- Op het volgende scherm, zweef de muisaanwijzer over de spel tegel. Dit zal een kleine pijl maken in de rechterbenedenhoek van de tegel.

Game tile with arrow

- Klik op het pijltje en een dropdown menu verschijnt, klik dan op bestanden verifiëren.

Game with verify files highlighted

Uplay zal de installatie van je spel controleren en ontbrekende of beschadigde bestanden opnieuw downloaden.