Hoe test ik de internetverbinding op de PS4

VRAAG:

Ik ervaar vertragingen of onderbrekingen tijdens het spelen van mijn spel online op Ps4. Hoe kan ik controleren of er iets mis is met mijn verbinding?

ANTWOORD:

Als u verbindingsproblemen ondervindt op de PS4, kunt u de status van uw console's internet verbinding controleren. Dit is hoe je dit kan doen:

- Start op het PlayStation 4's Dynamic Menu.
- klik omhoog naar de Functiebalk (bovenaan uw scherm).
- Scroll naar Instellingen User-added image en klik X.
- Navigeer naar Netwerk > Test Internet Verbinding.

User-added image

Als deze test aantoont dat uw een NAT Type 3 hebt, is communicatie met andere PS4 systemen vast niet mogelijk. of u kan problemen ervaren in het verbinden tot het netwerk. Als de verbinding faalt, volg de instructies op het scherm.

Als uw verbinding, NAT Type 3 toont, kunt deze stappen volgen om de algemene verbinding te verbeteren:

1. Reset uw netwerk hardware
2. Forward poorten
3. Plaats de console in de DMZ
4. Kijk voor Externe Beperkingen

Als u hulp nodig hebt met deze stappen, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie bekijk de PS4 handleiding. Als je meer assistentie nodig hebt met het verbeteren van uw PS4's internet connectie, raden wij aan dat u contact opneemt met Sony Support..