Hoe de netwerkhardware resetten

VRAAG:

Ik ervaar connectiviteitsproblemen bij het online spelen van mijn spel. Hoe kan ik deze problemen oplossen?

ANTWOORD:

Een van de eerste dingen die je moet proberen als je lag of verbrekingen ervaart tijdens het spelen is een hardware reset. Dit betekent meestal het opnieuw instellen van uw router of modem. Soms wordt dit proces ook wel powercycling genoemd.

Dit is heel gemakkelijk om te doen:

- Ten eerste, Schakel alle computers of consoles aangesloten op uw modem of router uit.
- Schakel uw modem of router uit en haal deze uit de stekker.
- Wacht 60 seconden.
- Steek de stekker in en zet de modem en router aan. De lampjes aan de voorkant zullen knipperen. Dit is normaal. Het kan een tijdje duren voor de verbinding volledig wordt hersteld.
- Start de computer of console opnieuw op.

De reset is nu klaar. Test uw spel om te zien of het probleem blijft bestaan. Als dat zo is, neem dan gerust contact met ons op voor meer probleemoplossende stappen.