Externe Beperkingen

VRAAG:

Ik probeerde verschillende stappen om het connectiviteitsprobleem op te lossen, maar ik heb nog steeds problemen metde internet connectiviteit van mijn spel. Wat kan ik doen?

ANTWOORD:

Als u een verbindingsprobleem ervaart dat blijft bestaan ​​ondanks het grondig proberen op te lossen van de problemen aan uw kant, kan het zijn dar er bepaalde beperkingen door uw internetaanbieder of netwerkbeheerder ingesteld zijn. Een campus van de universiteit, een militaire basis of gedeelde behuizing kan een beperkende netwerkomgeving hebben.

Neem contact op met uw internetprovider of netwerkbeheerder voor meer informatie over deze specifieke beperkingen. Het kan zijn dat u de relevante poorten van het spel moet weten. Zoek in onze support site voor de connectiviteit FAQ van het spel om te achterhalen welke poorten het spel vereist  ​​voor de online functies om te werken. U kunt ook bij ons terecht voor de poort informatie.

Als u nog steeds problemen hebt en u bevindt zich niet op een beperkende netwerkomgeving, stuur dan een support ticket voor verdere aanbevelingen in het oplossen van deze problemen. Gelieve een volledige beschrijving te geven van het probleem, en de foutmeldingen die u hebt ontvangen en beelden van de volgende zaken:
- Uw port forwarding / virtuele server configuratie, die duidelijk uw poorten en netwerk IP toont.
- Uw apparaat netwerkconfiguratie, met het manuele (statisch) IP die u gebruikt.