Een DxDiag zenden naar Support

VRAAG:

Ik werd gevraagd om een DxDiag bestand aan te maken. Wat moet ik doen?

ANTWOORD:

Om een DxDiag bestand aan te maken volg dan de onderstaande stappen:

- Druk tegelijk op de Windows-toets en druk op 'R'
- Op het scherm ziet u een nu een venster met de naam 'Uitvoeren'. Typ in dit venster 'dxdiag', zoals hieronder te zien:

Right click on the image to save it to your computer.

- Na het indrukken van de OK-knop, krijgt u een nieuw venster genaamd 'DirectX Diagnostic Tool' te zien.
- Klik in het venster op de knop Opslaan en sla het op het bureaublad op, zoals hieronder te zien

Right click on the image to save it to your computer.

Zodra u het bestand hebt aangemaakt, dan kunt u deze koppelen aan uw bericht. Om dit te doen, gebruik dan de knop '+ Bestanden toevoegen', zoals hieronder te zien: