Hoe kan ik het wachtwoord voor mijn Ubisoft-account wijzigen?

VRAAG:

Hoe kan ik het wachtwoord voor mijn Ubisoft-account wijzigen?

ANTWOORD:

U kunt eenvoudig uw wachtwoord opnieuw instellen vanaf elke Ubisoft-inlogpagina, inclusief accountbeheer.

Volg de onderstaande stappen om uw Ubisoft-wachtwoord te wijzigen:

1) Klik op Wachtwoord vergeten? om het proces te starten.
 User-added image

2) Voer op de volgende pagina het e-mailadres in van het account waarvoor u het wachtwoord opnieuw wilt instellen.

3) Dit zal verdere instructies sturen naar het e-mailadres dat u hebt ingevoerd.

User-added image

4) Nadat u de e-mailinstructies hebt gevolgd, wordt een nieuw venster geopend.

5) Daar kunt u uw nieuwe wachtwoord invoeren.

Houd er rekening mee dat er een paar dingen in gedachten moeten worden gehouden bij het kiezen van een nieuw wachtwoord.

User-added image

Uw wachtwoord kan ook onderstrepingstekens (_), punten (.) En streepjes (-) bevatten.

6) Klik op OK als u een nieuw wachtwoord hebt gekozen om het proces te voltooien. U zou een bevestiging van een succesvolle wachtwoordwijziging moeten ontvangen.

User-added image

Als je vragen hebt over je account of problemen hebt met het wijzigen van je wachtwoord, neem dan gerust contact met ons op!