Uw UPLAY + abonnement annuleren

VRAAG:

Hoe kan ik mijn UPLAY + abonnement opzeggen?

ANTWOORD:


Als u besluit uw abonnement te annuleren, blijft het actief tot de laatste dag van de huidige maand waarvoor u heeft betaald en worden de volgende maand geen kosten in rekening gebracht.

U kunt op elk gewenst moment annuleren, zonder enige kennisgeving. Na deze dag wordt het abonnement geannuleerd en wordt het niet vernieuwd.

Als je al een factuur met gegevens over de volgende betaling hebt ontvangen, betekent dit dat je abonnement met een maand is verlengd.

In dat geval wordt de betaling waarschijnlijk verwerkt met de betaalgegevens die aanvankelijk zijn versterkt, ook als je je abonnement stopt of je Ubisoft-account verwijdert. Als je je Ubisoft-account verwijdert, wordt er na de nog te betalen maand geen abonnementskosten meer in rekening gebracht.

Houd er rekening mee dat het na uw UPLAY + orderbevestiging tot 2 uur kan duren voordat u uw UPLAY + abonnement kunt annuleren.

Volg de onderstaande stappen om uw abonnement te annuleren:

Ubisoft Store
• Toegang tot mijn abonnement-webpagina
 
User-added image
 
• Klik op Lidmaatschap annuleren
• U wordt doorgestuurd naar een andere pagina waar u naar beneden moet scrollen om uw annulering te bevestigen

User-added image
 
• Als u op Ja, mijn abonnement annuleren klikt, kunt u het annuleringsproces bevestigen

Na annulering zal als het goed is de knop Lidmaatschap annuleren van Mijn abonnement annuleren moeten verdwijnen. Uw abonnementsstatus blijft Actief tot het einde van de abonnementsperiode.

Uplay-applicatie
• Klik op uw accountnaam in de rechterbovenhoek van de applicatie
• Selecteer Accountinformatie in het menu
 
User-added image
 
• Zoek het gedeelte UPLAY + en klik op Beheren. U wordt doorgestuurd naar de pagina Mijn abonnement in uw browser.
• Klik op Lidmaatschap annuleren
• U wordt doorgestuurd naar een andere pagina waar u naar beneden moet scrollen om uw annulering te bevestigen

User-added image
 
• Als u op Ja, mijn abonnement annuleren klikt, kunt u het annuleringsproces bevestigen

Na annulering zal als het goed is de knop Lidmaatschap annuleren van Mijn abonnement annuleren moeten verdwijnen. Uw abonnementsstatus blijft Actief tot het einde van de abonnementsperiode.

In het geval van games die alleen lokaal worden opgeslagen, gaat de voortgang verloren als u zich afmeldt en de game verwijdert. U vindt meer informatie in onze cloud opslag en premium content artikelen.

Neem een ​​kijkje in onze sectie UPLAY + als u nog andere vragen over deze service heeft.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere vragen.

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.

Gerelateerde FAQ's

Er bestaat geen FAQ met deze zoekcriteria in uw taal, hier vindt u enkele uit een andere locatie.