Je UPLAY+-abonnement beheren

VRAAG:

Hoe beheer ik mijn UPLAY+ abonnement?

ANTWOORD:

U hebt toegang tot al uw abonnementsgegevens via het Uplay applicatie abonnementenpaneel en de Ubisoft Store.

Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot uw Mijn Abonnement pagina via de Ubisoft Store:
- Ga naar de Ubisoft Store.
- Verbind uzelf met uw Ubisoft gegevens door op het avatar pictogram rechtsboven op de pagina te klikken.
- Nadat u bent ingelogd, klikt u opnieuw op dit avatar pictogram en selecteert u Mijn Abonnement.

Op deze pagina kunt u uw betaalmethode, factuuradres en factuurgegevens bewerken. Als u op zoek bent naar uw factuur, is deze beschikbaar nadat u op Factureringsgegevens bekijken hebt geklikt.
Houd er alstublieft rekening mee dat u uw betaalmethode pas kunt verwijderen als de factureringsperiode is verstreken.

Op dezelfde pagina kunt u ook uw abonnement verlengen of annuleren.

User-added image

Als u uw account verwijdert, heeft u geen toegang meer tot uw UPLAY + -abonnement.

Neem een kijkje in onze sectie UPLAY + als u nog andere vragen over deze service heeft.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!