Informatie over UPLAY+

VRAAG:

Wat moet ik weten over het UPLAY+-abonnement?

ANTWOORD:

Ubisoft creëert al 30 jaar werelden. Daardoor hebben we een rijke en gevarieerde bibliotheek met games. Met UPLAY+ maken we onze catalogus met nieuwe releases, geliefde series en klassieke Ubisoft-titels nog beter beschikbaar. Deze catalogus wordt regelmatig bijgewerkt zodra er nieuwe content beschikbaar is.

Met een online UPLAY+-abonnement kun je games direct uit de UPLAY+-catalogus downloaden. Het abonnement is alleen verkrijgbaar in de Ubisoft Store en er zijn geen extra kosten naast de € 14,99 per maand voor het abonnement zelf.

Gedownloade games blijven beschikbaar zolang het abonnement loopt.

Let op: je heb internetverbinding nodig om een spel te starten en te spelen.

De abonnementsservice begint op 3 september 2019 voor Windows pc. De service is ook beschikbaar voor het nieuwe gamingplatform Stadia in 2020.

Je kunt je abonneren op de website of op Uplay door te klikken op tabblad UPLAY+.

Kijk op UPLAY+ als je nog andere vragen over dit onderwerp te binnen schieten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt!