Informatie over Uplay+

VRAAG:

Wat moet ik weten over het Uplay+-abonnement?

ANTWOORD:

Ubisoft creëert al 30 jaar werelden. Daardoor hebben we een rijke en gevarieerde bibliotheek met games. Met Uplay+ maken we onze catalogus met nieuwe releases, geliefde series en klassieke Ubisoft-titels nog beter beschikbaar.

Met een Uplay+-abonnement kunnen spelers games direct uit de catalogus van Uplay+ downloaden, zonder extra kosten naast de € 14,99 per maand voor het abonnement.
Gedownloade games blijven beschikbaar tijdens de duur van je abonnement.

De abonnementsservice begint op 3 september 2019 voor Windows pc.
De service is ook beschikbaar voor het nieuwe gamingplatform Stadia in 2020.
Je kunt je abonneren op de website of op Uplay PC door te klikken op tabblad Uplay+.

We kunnen je ook helpen met meer informatie over...

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt!