Meedoen aan het beloningsprogramma van Tom Clancy's Ghost Recon

VRAAG:

Hoe kan ik beloningen verdienen met het beloningsprogramma van Tom Clancy's Ghost Recon?

ANTWOORD:

Vecht deze zomer mee met andere Ghosts in de Wildlands om beloningen te verdienen voor Ghost Recon Breakpoint met het beloningsprogramma.

Voltooi doelen in Ghost Recon: Wildlands om verschillende soorten content te ontgrendelen - emblemen, wapens, voertuigen, unieke dialogen en veel meer.
Let op: je hebt een actieve internetverbinding nodig om je in te kunnen schrijven.

Op de Club website kun je achterhalen hoeveel beloningen al zijn ontgrendeld en wat je vervolgens kunt doen om er meer te ontgrendelen.
Houd er alsjeblieft rekening mee dat de status van deze beloningen slechts om de twee weken wordt bijgewerkt.

Het programma blijft actief tot 27 september 2019 - meer informatie over hoe je toegang krijgt tot je beloningen, maken we later bekend.

Houd er ook alsjeblieft rekening mee dat de beloningen van het Ghost Recon Rewards programma niet beschikbaar zijn tussen verschillende platforms. Als je bijvoorbeeld beloningen ontgrendelt op Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands voor de PC, krijg je alleen de relevante beloningen voor de PC versie van Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint. Onze teams zijn niet beschikbaar om deze inhoud om technische redenen over te dragen

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!