Zorgen voor optimale Ubisoft-accountbeveiliging

VRAAG:

Wat kan ik doen om de beveiliging van mijn account te waarborgen?

ANTWOORD:

We hebben speciale teams die voortdurend werken aan het verbeteren van de beveiliging van je account.

Maar er zijn ook enkele eenvoudige stappen die je zelf kunt nemen om je account te beveiligen:

Ten eerste: deel nooit je Ubisoft-inloggegevens, of het nu gaat om een vriend of een externe website (om bijvoorbeeld in-game valuta te kopen).
Dit is niet alleen in strijd met onze Gebruiksvoorwaarden, deze informatie is alleen van jou. Bewaar deze informatie dus goed.

Zorg ervoor dat je tweetrapsverificatie hebt geactiveerd. Dit is een geweldige extra beveiligingslaag die je vraagt om een unieke code. Deze ontvang je via een authenticator-app voor je smartphone of via e-mail.
Dit betekent dat als iemand ooit je accountgegevens weet te achterhalen en probeert toegang te krijgen tot je account, diegene ook om deze code wordt gevraagd. Maar zonder toegang tot je verificatiemethode kan niemand deze ontvangen.

Tweetrapsverificatie is optioneel, maar we raden je ten zeerste aan deze optie in te schakelen.

Bewaar je wachtwoord goed en deel het nooit met anderen.
We raden je ook aan om veelvoorkomende wachtwoorden (w4chtw00rd, 123456, Pass123...) te vermijden en ook niet een deel van je gebruikersnaam te gebruiken.
Zorg er in plaats daarvan voor dat je minstens 8 tekens gebruikt en een mix van hoofdletters, kleine letters en getallen. Gebruik niet hetzelfde wachtwoord voor meerdere diensten.
Het regelmatig bijwerken van je wachtwoord is een andere manier om de beveiliging van je account te waarborgen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt.