Vertrouwde apparaten beheren

VRAAG:

Wat moet ik weten over vertrouwde apparaten?

ANTWOORD:

Wat zijn vertrouwde apparaten?

Vertrouwde apparaten zijn hardware (bijv. smartphones) en software (bijv. webbrowsers) die kunnen worden onthouden voor je volgende login. Alleen als je account is beveiligd met tweetrapsverificatie kan het apparaat worden onthouden dat tijdens de verificatie is gebruikt

Wanneer je inlogt met een van je vertrouwde apparaten, hoef je niet opnieuw de tweetrapsverificatie uit te voeren.  Je moet echter nog wel inloggen met je Ubisoft-gegevens, zelfs als je een vertrouwd apparaat gebruikt.

Als je tikt op het vakje Dit apparaat onthouden (zie afbeelding hieronder) op een Ubisoft-inlogpagina, wordt het apparaat toegevoegd aan je lijst met vertrouwde apparaten voor je Ubisoft-account.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Hoe kan ik deze apparaten beheren?

Nadat je een nieuw apparaat hebt geregistreerd via tweetrapsverificatie bij het inloggen, kun je je vertrouwde apparaten beheren via de pagina met beveiligingsinstellingen van de website voor accountbeheer. Zoek het vakje Mijn vertrouwde apparaten beheren en tik erop voor een overzicht met de apparaten die zijn geregistreerd.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Als je met verschillende apparaten op de website voor accountbeheer wilt komen, raden we je aan de apparaatnamen te wijzigen en meer informatie toe te voegen (bijv. Werk, Thuis, Smartphone).

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Vanuit deze interface kun je ook een apparaat verwijderen en meer informatie vinden over de activering ervan (bijv. Laatste activiteit, Vertrouwde datum).

Mocht je nog andere vragen hebben over je accountbeveiliging, neem dan vooral contact met ons op!