Een online profiel aanmaken

VRAAG:

Hoe maak ik een online profiel aan in Anno 1404: Venice

ANTWOORD:

Volg de onderstaande stappen om een online profiel aan te maken in Anno 1404: Venice:

1. Start Anno 1404: Venice op via de snelkoppeling op het bureaublad.

2. Als dit de eerste keer is dat je de game opstart, wordt je gevraagd om een offline profiel aan te maken.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

3. Het is belangrijk dat je je bestaande gebruikersnaam gebruikt wanneer je een online profiel aanmaakt.

Om de ingevoerde gebruikersnaam te bevestigen, klik je op het vinkje om door te gaan naar het hoofdmenu.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

4. Selecteer Player Profile (spelersprofiel) in het hoofdmenu om het profielbeheermenu te openen.

Hier kun je wijzigingen maken aan je profiel, zoals je wapenschild of spelerskleur.

Ook kun je hier je prestaties in de game bekijken.

Door rechts de optie Profile Management (profielbeheer) te kiezen, kun je verdergaan met het aanmaken van je online profiel.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

5. Rechts op het scherm zou je je beschikbare profielen moeten zien. In ons voorbeeld is momenteel alleen een offline profiel te zien met de naam ANNOnymous.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

6. Onder aan het scherm staat de optie Create Online Profile (online profiel aanmaken). Klik hierop om een online profiel aan te maken.

Je moet een gebruikersnaam en wachtwoord invoeren die gelijk zijn aan de bestaande gebruikersnaam en het wachtwoord van je Ubisoft-account.

Het online profiel staat geen speciale tekens toe. Als je huidige wachtwoord speciale tekens bevat, raden we aan dat je je wachtwoord verandert om fouten te voorkomen.

Na het bevestigen van de inlogdetails zal Anno 1404: Venice verbinding maken met de Ubisoft-servers om je gebruikersnaam en wachtwoord te verifiëren. Als deze is geverifieerd, kun je je online profiel een naam geven en bevestigen met OK.

Je kunt online en offline profielen als volgt van elkaar onderscheiden

Een offline profiel wordt alleen weergegeven met de naam die gekozen is bij het aanmaken, bijv. ANNOnymous

Het online profiel geeft naast de gekozen naam ook de bestaande gebruikersnaam weer, bijv. ANNOnymous (Online - ExampleAccount)

Het aanmaken van het online profiel is nu voltooid en zou rechts op het scherm moeten verschijnen onder je offline profiel.

7. Als je een online match wilt spelen, kun je op de ESC-toets drukken om terug te keren naar het hoofdmenu van Anno 1404: Venice. Hier zou nu de optie Multiplayer - Internet beschikbaar moeten zijn.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

8. Op dit punt moet je je activatiecode invoeren, waarmee de code aan het account wordt gekoppeld. Dit hoeft alleen de eerste keer te gebeuren.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding
Je kunt de installatiecode vinden op de voorkant van je Anno 1404: Venice-
handleiding. Als je Anno 1404: Venice via de Ubisoft Store hebt gekocht, kun je de code vinden in Uplay PC.

Bevestig de activatie door op OK te drukken.

10. Je online profiel is nu geactiveerd zodat je mee kunt doen aan online matches.

Neem gerust contact met ons op als je hulp nodig hebt met deze stappen of als je nog vragen hebt!