Save-game locaties voor Assassin's Creed III Remastered

VRAAG:

Waar kan ik de save-game bestanden van het spel vinden?

ANTWOORD:

Dit zijn de locaties van de save-game bestanden per platform:

Uplay PC
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegame\<UplayID>\5183

Merk op dat Assassin's Creed Liberation-saves in een aparte map worden opgeslagen:

C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegame\<UplayID>\3600

Steam
C:\Users\%user%\Documents\Assassin's Creed III Remaster\Saves

PlayStation 4
Settings > Application Saved Data Management > Saved Data in System Storage > Assassin's Creed III Remastered

Xbox One
My Games and Apps > Assassin's Creed III Remastered > Menu > Manage Game > Saved Data

Nintendo Switch
System Settings > Data Management > Save Data/Screenshots

Als je vragen hebt, voel je vrij om ons te contacteren!