Vrienden uitnodigen voor matches

VRAAG:

Hoe nodig ik mijn vrienden uit om Space Junkies met mij te spelen?

ANTWOORD:

Afbeelding van gebruiker

Nadat je de tutorial van Space Junkies hebt afgerond, kan je een besloten gamesessie starten vanuit het hoofdmenu van de game.

Je betreedt de lobby van je gamesessie en kunt je vrienden op de volgende manier uitnodigen:
- Open het pauzemenu
- Kies de optie Vrienden

Afbeelding van gebruiker
- Je krijgt nu een lijst van je vrienden te zien [die Space Junkies hebben]
- Klik op Uitnodigen naast de naam van je vriend en bevestig de uitnodiging
- Zodra je vriend de uitnodiging accepteert, betreedt hij of zij je besloten gamesessie.

Als je niemand kunt zien in het menu Vrienden, zorg er dan voor dat je hun vriendschapsverzoek in Uplay PC of op de webpagina van Ubisoft Club hebt geaccepteerd.

Als je een vriendschapsverzoek hebt geaccepteerd van een speler die de game heeft, maar hij of zij staat niet vermeld in het menu Vrienden, volg dan de probleemoplosser voor connectiviteit voor je platform, pc of PS4, om te controleren of de online functionaliteit niet is geblokkeerd.

Neem gerust contact met ons op als je verdere hulp nodig hebt of als je nog vragen hebt!