Krakende geluid in de game in The Division 2

VRAAG:

Het geluid van mijn spel kraakt. Wat kan ik doen om dit op te lossen?

ANTWOORD:

Als u zich in deze situatie bevindt, raden we aan de onderstaande stappen te volgen:

- Klik met de rechtermuisknop op het luidsprekerpictogram rechtsonder op uw scherm en selecteer Afspeelapparaten.
- Klik in het volgende venster met de rechtermuisknop op het apparaat dat u gebruikt en selecteer Luidsprekers configureren.
- Controleer of de optie Stereo is geselecteerd en sluit vervolgens dit venster.
- Klik terwijl het apparaat nog steeds is gemarkeerd op Eigenschappen.
- Stel op het tabblad Geavanceerd de standaardindeling in op 16 bits, 48000 Hz (dvd-kwaliteit).

Mocht u na het voltooien van deze stappen een krakend geluid tegenkomen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.