Connectiviteitsproblemen in Trivial Pursuit op de PS4

VRAAG:

Ik ervaar problemen met de online functies van Trivial Pursuit op de PS4. Wat kan ik doen?

ANTWOORD:

Als je lag, onderbrekingen of andere problemen ervaart met betrekking tot het spel's connectiviteit, zijn er enkele stappen die u kunt proberen.

We zullen deze in dit artikel in een lijst opnoemen, beginnend met de meest elementaire stappen. We raden u aan dat u deze volgt in de volgorde dat deze zijn opgenoemd, hieronder..

Voordat u de dikke connectiviteits probleemoplossingen uitvoert, moet u begrijpen dat uw internetprovider (ISP) en de manier waarop u de verbindingssnelheid deelt, een grote rol spelen in uw ervaring van het spel.

Als u via WiFi bent verbonden, moet u ook In het achterhoofd hebben dat u uw spelervaring kunt verbeteren door in plaats daarvan via een Ethernet-kabel te verbinden.

Aanvullend, mocht u NAT gerelateerde problemen, of vragen hebben, dan kan dit artikel de situatie wellicht verduidelijken.

Hier is een lijst met stappen die u kunt proberen:

Begin met het testen van uw netwerkverbinding. Als uit de test blijkt dat uw verbinding beperkt is, probeert u de volgende 5 stappen om de verbinding te verbeteren.

Reset de netwerk hardware
Hiermee kan uw netwerkhardware een verse verbinding met uw ISP aanmaken

Zet UPnP aan
Sommige spelers hebben gemeld dat deze stap hen hielp om hun connectiviteitsprobleem op te lossen. UPnP staat voor Universal Plug and Play en is een functie waarmee applicaties automatisch poorten doorstuurt. Het kan worden in- of uitgeschakeld in de instellingen van uw router. Vanwege het aantal verschillende router modellen op de markt zijn we niet in staat om u precies vertellen hoe u dit kan doen op uw huis router. Wij stellen voor dat u de handleiding van de router raadpleegt of contact opneemt met uw internetprovider als u twijfelt.

Poort forwarding
Hierdoor kan de communicatie van de game server rechtstreeks worden doorgesluisd naar de pc en vice versa.

Deze zijn de poorten die je nodig hebt voor Trivial Pursuit :

TCP: 80, 443, 1935, 3478, 3479, 3480
UDP: 3478, 3479, 3658, 4646

Plaats de console in de DMZ
Een DMZ verhindert dat je router verkeer naar je console blokkeert.

Externe beperkingen
Bekijk andere factoren die uw verbinding kunnen beinvloeden

Dit zou uw probleem moeten hebben verholpen. Indien dit niet zo is, zorg ervoor dat de poorten die nodig zijn voor de PlayStation Network ook geopend zijn. Je vindt alle informatie hierover in deze PS4 handleiding.

Als u nog steeds problemen ondervindt na het proberen van deze stappen, neem dan gerust contact met ons op!