The Division 2 - Controleer of je in aanmerking komt voor de aanbieding op digitale pre-orders

VRAAG:

Kom ik in aanmerking voor een gratis game bij een pre-order van The Division 2?

ANTWOORD:

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Om in aanmerking te komen, moeten spelers een digitale pc-versie van de game voor 14 maart 2019 om 23:59 pre-orderen bij een goedgekeurde winkel.

Let op: de volgende partnerbundels komen niet in aanmerking:

- AMD
- MSI
- Samsung
- Trust
- Tobii
- Corsair

Als je de pre-order annuleert, wordt de gratis game verwijderd uit je Uplay-bibliotheek.

Lees dit artikel voor meer informatie over deze aanbieding.