Benchmarking in Far Cry New Dawn

VRAAG:

Is er een manier om erachter te komen hoe Far Cry New Dawn draait op mijn systeem?

ANTWOORD:

Ja! Far Cry New Dawn heeft een ingebouwde benchmark, waarmee je kunt testen hoe goed de game draait op jouw systeem met de huidige instellingen.

Selecteer Opties > Benchmark in het titelmenu voor toegang tot deze functie.

Voor het meest nauwkeurige resultaat raden we je aan V-Sync uit te schakelen in de beeldopties voordat je de benchmark draait.

Als de benchmark is voltooid, ontvang je een standaardrapport over de framerate en een overzicht van je huidige grafische instellingen en het effect daarvan op je hardware.

De benchmarkresultaten tonen een framerategrafiek en een samenvatting voor de framerate en de beeldopties.

We raden je aan meerdere benchmarks te draaien met verschillende instellingen tot je het gewenste resultaat hebt bereikt.

Door op de spatiebalk te drukken kun je schakelen tussen de huidige en vorige resultaten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt!