Vissen in Far Cry New Dawn

VRAAG:

Hoe werkt vissen in Far Cry New Dawn?

ANTWOORD:

Heb je er even genoeg van om heel Hope County te redden? In een post-apocalyptische wereld is er niets ontspannender dan eens lekker te gaan vissen.

Je komt helemaal tot rust, het biedt nieuwe handelsmogelijkheden en je verdient voordeelpunten.

Begin door het voordeel Hengel te ontgrendelen. Hiermee voeg je een hengel toe aan je wapencirkel.

Afbeelding van wapencirkel met Hengel geselecteerd

Als je eenmaal je lijn in het hopelijk niet-radioactieve water werpt:
- haal je je lijn langzaam in om de vis naar je lokaas te lokken;
- druk je op de knop die je op het scherm ziet wanneer deze knippert om de vis aan de haak te slaan;
- wissel je tussen trekken, inhalen en laten vieren;
- haal je de vis ver genoeg in om hem te vangen.

Afbeelding van de visinterface

Houd de lijn van je hengel in de gaten. Als deze rood wordt, zal hij knappen en moet je opnieuw beginnen. Probeer iets langer te wachten tussen het inhalen en trekken om de juiste lijnspanning te behouden.

Laat het ons weten als je nog vragen hebt en geniet van je nieuwe favoriete hobby!