Prestatieproblemen in Far Cry New Dawn

VRAAG:

Far Cry New Dawn werkt niet zo soepel als verwacht. Wat kan ik doen om de prestaties te verbeteren?

ANTWOORD:

Far Cry New Dawn is geoptimaliseerd om zo soepel mogelijk op verschillende systemen te draaien, maar als u prestatieproblemen ondervindt (bijvoorbeeld lage framerate, scherm bevriezen gedurende een zeer korte tijd, actie vertraagd), kan de volgende informatie u helpen de oorzaak te begrijpen van het probleem en de situatie corrigeren.

Controleer of uw pc voldoet aan de systeemvereisten voor Far Cry New Dawn
Als je systeem voldoet aan de minimumvereisten, raden we je aan het spel met lagere grafische instellingen uit te voeren, omdat hogere presets je systeem mogelijk belasten.

Als uw systeem voldoet aan de aanbevolen vereisten, zal het spel in de overgrote meerderheid van de gevallen soepel verlopen, maar voor specifieke grafische instellingen is mogelijk krachtigere hardware vereist.

Voltooi onze basishandleiding voor probleemoplossing
De handleiding bevat een reeks algemene stappen voor probleemoplossing die vaak problemen met het uitvoeren van het spel oplossen.

Verander grafische instellingen
Het verlagen of uitschakelen van bepaalde grafische opties, zoals de resolutie, kwaliteit of V-sync, kan helpen om de prestaties te verbeteren en uw FPS te verhogen.
Ga eenvoudig naar Opties> Video en begin met tweaken!

Je kunt dan de in de game beschikbare benchmark gebruiken om te zien hoe goed de game wordt uitgevoerd met de door jou gekozen instellingen.

Als uw configuratie voldoet aan de systeemvereisten en u nog steeds slechte prestaties ondervindt na het uitvoeren van de bovenstaande stappen, kunt u dit ons laten weten.

Om ons te helpen bij het oplossen van het probleem, voegt u Dxdiag- en Msinfo-rapporten bij uw aanvraag toe!