Systeemvereisten voor Far Cry New Dawn

VRAAG:

Wat zijn de systeemvereisten voor Far Cry New Dawn?

ANTWOORD:

Let er alsjeblieft op dat dit de algemene systeemvereisten zijn. Om uit te vinden welke configuraties aanbevolen worden voor Far Cry New Dawn op 4K resoluties, bekijk ons gespecialiseerde artikel.

Minimum systeemvereisten
OS Windows 7 (SP1), Windows 8.1 of Windows 10 (64-bit versies alleen)
Processor Intel Core i5 2400 @ 3.1 GHz of AMD FX 6350 @ 3.9 GHz (SSE 4.1 ondersteuning of hoger vereist)
RAM 8 GB
Videokaart NVIDIA GeForce GTX 670 (2 GB) of AMD Radeon R9 270x (2 GB), of beter
Geluidskaart DirectX 9.0c compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
DirectX DirectX June2010 Redistributable
Opslagruimte 30 GB
Randapparatuur Volledige lijst van ondersteunde randapparatuur is beschikbaar in ons gespecialiseerde artikel

Aanbevolen systeemvereisten
OS Windows 7 (SP1), Windows 8.1 of Windows 10 (64-bit versies alleen)
Processor Intel Core i7-4790 @ 3.6 GHz of AMD Ryzen 5 1600 @ 3.2 GHz (SSE 4.1 ondersteuning of hoger vereist)
RAM 8 GB
Videokaart  NVIDIA GeForce GTX 970 (4 GB) of AMD Radeon R9 290X (4 GB), of beter
Geluidskaart  DirectX 9.0c compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
DirectX DirectX June2010 Redistributable
Opslagruimte 30 GB
Randapparatuur Volledige lijst van ondersteunde randapparatuur is beschikbaar in ons gespecialiseerde artikel

Ondersteunde videokaarten op het moment van uitgave:
GeForce GTX 600 serie: GeForce GTX 670 of beter
GeForce GTX 700 serie: GeForce GTX 760 of beter
GeForce GTX 900 serie: GeForce GTX 950 of beter
GeForce GTX 10-Serie: GeForce GTX 1050 of beter

Radeon 200 serie: Radeon R9 270 of beter
Radeon 300/Fury X serie: Radeon R7 370 of beter
Radeon 400 serie: Radeon RX 460 of beter
Radeon Vega serie: Elke Radeon Vega serie

Laptopmodellen van deze desktopkaarten kunnen werken zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimale configuratie.