Systeemvereisten voor de Anno 1800

VRAAG:

Wat zijn de systeemvereisten voor de Anno 1800?

User-added image

Minimale vereisten voor Lage Instellingen (1080p, 30 FPS)
OS: Microsoft Windows 7, Windows 8 of Windows 10(alleen 64-bit versie)
Processor: Intel i5 2500K @ 3.3 GHz, AMD FX 6350 3.9 GHz
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 660 (2 GB VRAM) of AMD Radeon R7 260X (2 GB VRAM)*,**
DirectX: DirectX 11 of Direct X 12
Memory: 8 GB RAM
Harde schijf: 60 GB vrije ruimte op de harde schijf
Randapparatuur: Muis en toetsenbord

Minimale vereisten voor Lage Instellingen (1080p, 60 FPS)
OS: Microsoft Windows 7, Windows 8 or Windows 10(alleen 64-bit versie)
Processor: Intel i5 4460 @ 3.2 GHz, AMD Ryzen 3 1200 @3.1 GHz
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 670 (2 GB VRAM) of AMD Radeon R9 270X (2 GB VRAM) *,**
DirectX: DirectX 11 of Direct X 12
Memory: 8 GB RAM
Harde schijf: 60 GB vrije ruimte op de harde schijf
Randapparatuur: Muis en toetsenbord

Minimale vereisten voor Hoge Instellingen (1080p, 30 FPS)
OS: Microsoft Windows 7, Windows 8 or Windows 10(alleen 64-bit versie)
Processor: Intel i5 4690k @ 3.5 GHz, AMD Ryzen 5 1400 @ 3.2 GHz
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 770 (4 GB VRAM) of AMD Radeon R9 285 (2 GB VRAM) *,**
DirectX: DirectX 11 of Direct X 12
Memory: 8 GB RAM
Harde schijf: 60 GB vrije ruimte op de harde schijf
Randapparatuur: Muis en toetsenbord

Minimale vereisten voor Hoge Instellingen (1080p, 60 FPS)
OS: Microsoft Windows 7, Windows 8 or Windows 10(alleen 64-bit versie)
Processor: Intel i5 4690k @ 3.5 GHz, AMD Ryzen 5 1500X @ 3.5 GHz
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 970 (4 GB VRAM) of AMD Radeon R9 290X (4 GB VRAM) *,**
DirectX: DirectX 11 of Direct X 12
Memory: 8 GB RAM
Harde schijf: 60 GB vrije ruimte op de harde schijf
Randapparatuur: Muis en toetsenbord

Laptop video specificaties:
Intel HD Graphics 620 (720p, lage instellingen)
Intel Iris Pro Graphics 580 (1080p, lage instellingen)
AMD Vega 10 (720p, lage instellingen)

SLI en Crossfire zijn niet officieel ondersteund.

Let op dat Phenom-processors niet worden ondersteund.

*Laptopmodellen van deze desktopkaarten kunnen werken zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimale configuratie. Bekijk dit artikel voor meer informatie.
** Voor vergelijkbare grafische kaarten moet de GPU Shader Model 5.0 kunnen ondersteunen voor het spelen van het spel met DirectX 11 en Shader Model 5.1 voor DirectX 12.